INTUÏTIEF PIANOMUZIEK VOOR LICHT & LIEFDEVOL LEVEN

Music is exceptionally good for exploring our world more deeply and how we are all connected. It can powerfully unite us and let us experience our oneness and our divinity. Music has the power to connect us to our reality in ways that we can’t access at human scale. In that sense it has an almost magical power. - Dr. Kelly Snook
ALLES WAT IK SPEEL ONTSTAAT IN HET MOMENT. INTUÏTIEF PIANOMUZIEK IS MIJN VORM OM JE BIJ DE STILTE EN ONEINDIGHEID IN JEZELF TE BRENGEN. MUZIEK KAN JE WEER IN VERBINDING BRENGEN MET JE BEZIELENDE KRACHT. DE KLANKEN VORMEN SAMEN EEN HARMONIE. IEDER MOMENT EEN UNIEKE MELODIE. ERVAAR WAT JE NODIG HEBT IN JE LEVEN. ONDERNEEM & GENIET.
MUZIEK VAN MARLOU LUISTEREN

Mijn Achtergrond

Sinds mijn 8ste speel ik piano op gevoel. Dit ontstond toen ik de Moonlight Sonate van Beethoven aan het spelen was. Mijn pianolerares vertelde me dat Beethoven doof was en dat hij deze compositie had gemaakt voor zijn geliefde.

 

Thuis keek ik naar mijn bladmuziek en dacht: Hoe kan Beethoven zo’n prachtige compositie maken terwijl hij doof was?’ ‘Waar kwam de muziek vandaan?”  Ik dacht na over hoe hij zich gevoeld zou hebben. Wat zou er door hem heen zijn gegaan? Omdat ik mijn handen tijdens het spelen niet op mijn oren kon houden moest ik iets anders bedenken. Mijn ogen sluiten was een goede optie want dat kon misschien ook? Vervolgens sloot ik mijn ogen, dacht aan liefde en ging ”voelen”.  Toen liet ik mijn vingers gewoon over de toetsen gaan, en tot mijn grote verbazing ontstond een harmonieuze melodie! Wauw! Hoe kan dit? Het voelde zo bevrijdend dat ik niet meer van blad wilde spelen. Sindsdien speel ik op gevoel en is het elke keer weer een verassing wat er komt, de muziek is vrijwel altijd filmisch en klassiek, maar verschilt wel per omgeving.

Mijn leven is vervuld met Licht & Liefde dankzij de muziek die ik mag spelen en delen.
Diensten met Intuïtief Pianomuziek
marlou-van-der-heijden-piano

Relax @fter Work

Wil je na een dag hard werken een heel fijn en rustig uurtje voor jezelf? Een moment om te ontspannen en rust en ruimte te laten ontstaan? Dan zijn de Relax @fter Work sessies wellicht iets voor jou. Kijk hier voor meer informatie.

Sessie_SNSbank_2016

Relax @ Work – Bedrijven

Wil je ontspanningssessies aanbieden voor de medewerkers in je bedrijf? Zodat ze met rust & ruimte de dag ingaan of afsluiten? Dan is “Relax @ Work – The Program” wellicht iets voor jullie. Kijk hier voor meer informatie.

Seminar-De-tijd-van-je-leven-marlou

Samenwerken

Ben je spreker, coach of trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Wil je een unieke werkvorm die stilte brengt in de hectiek van alledag? Dan kunnen we elkaar wellicht versterken. Kijk hier voor meer informatie.

Wat zeggen anderen over mij?

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!