Retreats

Om even lekker in stilte terug te trekken

De beste investering die je kan doen, is de investering in jezelf

Wil je jezelf graag even terugtrekken? Een moment van innerlijke rust en zelfreflectie ervaren? Dan is een retreat iets voor jou. Retreat betekent letterlijk terugtrekken en is bedoelt voor mensen die even uit de drukte van alledag willen stappen. Het is een moment om tijd te nemen voor zelfreflectie. Je richt je aandacht naar binnen en wordt bewust van jezelf en je omgeving. Vervolgens brengt het jou nieuwe inzichten over welke richting je op wil in je (werk) leven.

 

Alle Retreats zijn gericht op een lichter en liefdevoller leven. We geloven dat je gelukkiger wordt als je vaker me-time momenten neemt. In de Retreats geef je bewust aandacht aan jezelf en aan hetgeen wat zich wil ontvouwen in je leven. Een lichter en liefdevoller leven begint hier.

 

Tijdens de Retreats wordt gebruik gemaakt van: yoga, mindfulness en prachtige intuïtieve muziek. Door deze combinatie van verschillende vormen kom je dichterbij je zelf.

AGENDA RETREATS

YOGA & MUSIC – MINI RETREAT

– It’s Time to Restore Your Energy –

Wil jij graag een ontspannen moment voor jezelf? Even ontsnappen aan je drukke leven? Rust en ruimte creëren om jezelf te verbinden met wat je echt belangrijk vindt? Maar lukt het niet door de hectiek van alledag? Dan is deze retreat iets voor jou! Zie het als een mooi cadeau aan jezelf!

Praktische informatie

  • We zijn bezig met een nieuwe datum voor de retreat. Zodra de datum bekend is zal die hier staan.

45.00In winkelmand

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!