Over Lumai

Iedereen is bestemd voor een leven vol Licht & Liefde

Lumai is opgericht door Marlou van der Heijden. Ze heeft een missie en gelooft dat iedereen energieker en gelukkiger is wanneer we leven vanuit onze ware essentie Licht & Liefde. Als je leeft vanuit bezieling en betekenis ontstaat vreugde en voldoening. Wanneer je jouw talenten, dromen en missie ontdekt geeft dit zin aan je leven. Je hebt een doel, je bent hier niet voor niets, er wordt op jou gewacht. Om tot je ware kern te komen is stilte nodig. In de stilte heb je ruimte om je te verbinden met je innerlijke zelf. Dan ontdek je jouw betekenis, ontvang je eindeloze energie en kan je 100% stralen.

Betekenis Lumai

 

Lumai is opgericht door Marlou van der Heijden. De naam Lumai kwam op haar pad in 2008. Tijdens een studieproject kreeg ze de opdracht een merk van zichzelf te maken. Natuurlijk hoorde hier ook een merknaam bij. Marlou husselde de letters van haar voornaam door elkaar en voegde nog wat toe. Zo ontstond Lumai.

 

Vervolgens zei iemand : ”Deze naam heeft vast een betekenis!” Haar eerste reactie was; ”Dat denk ik niet, ik heb het maar verzonnen”. Toch voelde ze de behoefte om op onderzoek uit te gaan. Misschien had deze persoon wel gelijk en had deze naam inderdaad een betekenis. En wat bleek?

 

Lumai betekent Licht & Liefde

 

Het vinden van deze betekenis bracht Marlou op het pad van zingeving, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en – groei. Wil je alles weten over haar zoektocht en ervaringen? Lees dan hier haar hele verhaal.

EVENTS

Muziek

Wil je een moment om even bij jezelf te komen om daarna de dag in te gaan met meer rust en ruimte? Tijdens de muzieksessies worden je gedachten tot rust gemaand en is het doel ontspanning.

Retreats

Wil je jezelf graag terugtrekken? Een moment van innerlijke rust en ontspanning ervaren? Sluit je ogen en laat je meevoeren door de kracht van stilte en gun jezelf een moment om even uit te checken.

Coaching

Als coach geloof ik in een bezield, licht en liefdevol leven voor iedereen. Door middel van stilte, bewustwording en zelfreflectie weet je steeds beter wie je bent en wat je nodig hebt om in je element te zijn.

Alle events zijn gericht op het bewustzijnsproces van onze bezielende kracht en dragen bij aan een licht en liefdevol leven. 

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!