Over Lumai

Licht & Liefde is de purpose van ons allemaal

Op deze website ga ik op ontdekkingsreis naar Lumai, een Licht en Liefdevol Leven. Ga je mee?

Betekenis Lumai

De naam Lumai kwam tijdens een studieproject over Personal Branding op mijn pad. Bij het creëren van een Personal Brand hoort natuurlijk ook een passende merknaam. Alle studenten bedachten een naam wat paste bij hun brandidentity en purpose. Mijn naam is Marlou, en ik besloot de letters van mijn voornaam door elkaar te husselen en een nieuwe naam te maken, zo ontstond Lumai.

 

Vervolgens zei een bekende: ”Deze naam heeft een betekenis, dat weet ik zeker!” Mijn eerste reactie was; ”Dat denk ik niet, ik heb het maar verzonnen, het staat gewoon voor wie ik ben”. Toch voelde ik de behoefte om op onderzoek uit te gaan, de nieuwsgierigheid in mij was gewekt, misschien heeft deze persoon wel gelijk en heeft Lumai inderdaad een betekenis.

 

Toen ik ging Googlen vond ik dit:

 

Lum=Lumen = Licht, en Ai =Liefde in het Japans.

 

 

Het vinden van deze betekenis was de start van mijn zoektocht naar Licht en Liefde. Het bracht mij op het pad van zingeving, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en – groei. De afgelopen 10 jaar heb ik zoveel prachtige mensen ontmoet en zoveel geleerd. Vanaf nu wil ik mijn ontdekkingsreis naar een Licht en Liefdevol leven delen met iedereen die ook meer Licht en Liefde wil. Stel dat wij allemaal een Licht en Liefdevol leven leiden, hoe zou de wereld er dan uit zien? Precies. Super Nice!

 

Lumai is mijn purpose.

Mijn purpose, is jouw purpose.

 

Wil je mee op reis naar een Licht en Liefdevol Leven?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en we gaan samen op zoek naar de betekenis van Licht en Liefde!

 

Lumai – voor een Licht & Liefdevol Leven

Miracle of Music

Muziek

Om mezelf beter te verbinden met de stilte in mezelf speel ik intuïtief piano. Dit doe ik sinds ik 8 jaar ben, eerst natuurlijk volledig onbewust, maar sinds een aantal jaren ben ik me er heel bewust van wat dit voor mij en iedereen om mee heen heeft betekent en wat dit heeft gebracht. Muziek is trillende lucht en vibreert met je hersenen het zet bepaalde gebieden aan en brengt rust, ontspanning en dopamine.  Muziek is de taal van je emoties en heeft ook een heilzame werking.

 

De muziek die ik speel ontstaat in het hier&nu (ook zo’n term waar ik in 1996 als 8 jarig nog nooit van had gehoord;)). Maar serieus, ervaar jij veel onrust? Heb je last van piekergedachten en stress? Dan kan mijn pianomuziek je helpen om bij de verstilling in jezelf te komen. Hierdoor kom je beter in verbinding met je ware zelf en wat je op dit moment nodig hebt in je leven. Kijk voor ervaringen van anderen op mijn ervaringen page:).

 

Instant Composing is wat ik doe, Instant Healing is wat muziek je geeft.

 

Wil je een moment om even bij jezelf te komen om daarna de dag in te gaan met meer rust en ruimte? Luister dan lekker naar mijn pianomuziek en je gedachten worden even tot rust gemaand, de muziek is een middel tot ontspanning en verstilling.

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!