Masterclass: Vind je Droombaan

Masterclass – Vind je Droombaan

– It’s Time to Design your Future –

 

De 2-daagse Masterclass: Vind je Droombaan is allebehalve een quick fix. Het is een verdiepend programma waarin je jezelf serieus neemt en de tijd investeert om het beste uit jezelf te halen.

 

De laatste jaren interviewde ik meer dan 30 succesvolle ondernemers, sprekers, sporters en artiesten die hun dromen hebben gerealiseerd door te leven vanuit intuïtie en innerlijke kracht. Dit unieke programma (al gevolgd door duizenden mensen) is daarnaast voor een groot gedeelte ontwikkelt door Kees van Zijtveld . Kees had jarenlang een groot Trainingsbureau en reisde onder andere een jaar met Byron Katie door de VS. Omdat hij zelf geen groepstrainingen meer geeft heb ik dit programma van hem gekregen, om de inhoud ervan te delen met andere Young Professionals.

 

Het Doel? Dat iedereen gelukkiger wordt door te leven en werken vanuit zijn eigen talenten en kracht.

 

Normaliter kost dit programma bijna tweeduizend euro. Omdat ik het nog niet eerder heb gegeven en er niet rijk van hoef te worden en alleen uit de kosten wil zijn voor locatie en benodigdheden heb ik een bijzondere aanbieding voor dit traject.

 

Wat?

Ja! Een 2 -daagse cursus van 10-16u

Waar?

Op een prachtige locatie in hartje Breda (Zero-Point).

Wanneer?

November 2019

Investering?

Early Bird ticket: €155 (t/m 31 augustus 2019). Normaal Ticket €195 .

In heel 2019 zijn alle prijzen incl. BTW! En inclusief een overheerlijke heallthy lunch en alle benodigdheden en een nieuwe lading energie en een leven met rust en persoonlijke regie!

Zie deze masterclass dus als een bijzonder en uniek cadeau aan jezelf!

''Als iemand zegt dat de prijs om een boek te kopen te hoog is, zal hij uiteindelijk de prijs moeten betalen omdat hij het niet gekocht heeft.'' Dit geldt ook voor trainingen en workshops in je persoonlijke ontwikkeling en groei. Stel jezelf dus niet de vraag '' Wat kost het me?'' maar ''Wat levert het me op?'' - Jim Rohn (Een van Amerika's bekendste ondernemers, schrijver en motivational speaker)

195.00In winkelmand

Programmabeschrijving

Een snelweg naar het leven van je dromen bestaat niet. Om de weg naar je ware talenten en levensmissie te vinden is verdieping nodig. Het is noodzakelijk om stil te staan bij jezelf, te reflecteren en zelfinzicht te krijgen. Zo kom je er stap voor stap achter wie je werkelijk bent, ervaar je wat je gelukkig maakt, waar je krachten liggen en hoe je deze kan inzetten op deze wereld.

 

Ben jij klaar om te ontdekken waar je écht blij van wordt? Regie nemen over een zinvol werkleven betekent: weten wat bij je past, focus op geluk en actie ondernemen! Tijdens deze Masterclass verzamel je ingrediënten voor een leuke en waardevolle carrière. Je leert wat jou bijzonder maakt en hoe je kunt doen wat voor jou belangrijk is.

Voor wie?

Deze Masterclass is voor iedereen die graag een betekenisvol (werk)leven wil. Je wilt datgene doen wat écht bij je past. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging, en weet je niet wat. Of wil je nu echt aan de slag met je dromen maar weet je niet waar je begint? Dan is deze 2-daagse iets voor jou. Mijn droom is dat iedereen leeft én werkt vanuit zijn innerlijke kracht en talenten. Omdat ik geloof dat iedereen iets unieks en moois te brengen heeft. De wereld wacht op jou.

Wat we denken bepaalt wat we geloven; wat we geloven bepaalt wat we kiezen; wat we kiezen bepaalt wie we zijn; en wie we zijn bepaalt wat we aantrekken en wat we hebben. - Jim Rohn

Programma:

Krijg inzicht in waardevolle persoonlijke inzichten zoals:

 • 7 sleutels naar je droombaan
 • Je missie en visie
 • Talenten en hoe je ze verder kan ontwikkelen
 • Kernwaarden en hoe ze helpen bij het maken van keuzes
 • Een effectieve strategie en actieplan om je volgende stap te realiseren

Wat neem je mee naar huis

 • Je weet wat een droombaan voor jou betekent
 • Je kunt keuzes maken waarbij je recht doet aan jezelf
 • Je hebt je talenten, interesses en richting concreet gemaakt
 • Je hebt meer daadkracht en zin om aan je droom te werken
 • Je weet wat je te doen staat om betekenis te geven aan je carrière
 • Je ervaart meer rust, vreugde en voldoening omdat je een duidelijk doel voor ogen hebt

Praktische Informatie

Dagen:  zaterdag 7 en zaterdag 14 september 2019

Tijd: 10.00-16.00u

Locatie: Zero-Point, Breda

Werkwijze

Het doel van deze training is je zo goed mogelijk op weg helpen om te ontdekken wie je bent, wat je wil en kan, zodat jij je dromen kan verwezenlijken. Daarom werk ik op de volgende manier:

 

Persoonlijke intake: alvorens je gaat starten neem ik (telefonisch) contact met je op. Ik stel een aantal vragen om inzicht te krijgen in je persoonlijke situatie zodat we je ontwikkeldoel inzichtelijk kunnen maken.

 

2 Bijeenkomsten: tijdens de 2 dagen gaan we dieper in op de vraag ”wat is mijn droombaan” en ”hoe kan ik datgene doen wat bij me past”. Ieder mens heeft van nature een aantal talenten gekregen en het is fijn als je weet wat ze zijn zodat jij ze verder kan ontwikkelen en kan delen met de wereld. Idealiter is je beroep ook je roeping, daar gaan we naar op zoek. Naast persoonlijke begeleiding en feedback is interactie ook heel belangrijk. Samen kom je tenslotte verder en daarom zullen we ook veel samenwerken. Er zullen verschillende individuele en interactieve werkvormen worden ingezet zoals: visualisatieoefeningen, journaling en andere opdrachten die je dichterbij jezelf en je missie brengen.

 

Certificaat: na afloop is het mogelijk om een certificaat van Lumai te ontvangen.

Maximale groepsgrootte: 8 deelnemers

Investering

    • Early Bird Ticket € 155,00
    • Normaal Ticket €195,00

Dit is inclusief een heerlijke verse lunch, koffie, thee en benodigde lesmaterialen.

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!