Marlou’s Verhaal

Licht & Liefde zijn onze ware essentie
VISIONBOARD-REALISEER-JE-DROOM

Marlou van der Heijden

Met Liefde worden we geboren, Angst is wat we hier leren. - Marianne Williamson

Mijn ontdekkingsreis naar de essentie van het leven begon in mijn tienerjaren. In deze periode verloor ik een teamgenoot en een goede vriend. Het verlies van beide maakte diepe indruk op mij. Ongeloof en geloof wisselde elkaar af. Mijn leven stond in het teken van de vraag: ”Wat is de zin van het leven?”

 

In 2008 werd mijn zoektocht tijdens een studieproject versterkt. Het project genaamd ”Brand Me” was erop gericht om een merk van jezelf te maken. We kregen vragen als: Wat is jouw bestaansrecht? Wat is jouw visie en missie op deze wereld en hoe kan je een bijdrage leveren? Nu was ik zowel privé als voor mijn studie bezig met zingeving.

 

Tijdens dit studieproject verzon ik een merknaam voor mijn merk. Zo ontstond Lumai. Toen zei iemand : ”Dit heeft vast een betekenis!” Mijn eerste reactie was; ”Dat denk ik niet, ik heb het verzonnen”. Toch voelde ik de behoefte om op onderzoek uit te gaan. Misschien had deze persoon gelijk en had het inderdaad een betekenis. En wat bleek?

 

Lumai betekent Licht & Liefde

 

Het vinden van deze betekenis bracht me in de richting van een leven vol betekenis, zingeving en spiritualiteit.

 

Nepal, het dak van de wereld

 

Na mijn opleiding vloog ik naar Nepal. Op het dak van de wereld kon ik vast antwoord vinden op de vraag: ”Wat is de zin van het leven”? en ´´Wat betekent Licht & Liefde? ”. Dat antwoord kreeg ik. Alleen niet in woord. Na 2 maanden vrijwilligerswerk werd ik plots ernstig ziek. Ik kreeg 2 levensbedreigende ziektes tegelijkertijd. Het was een dubbeltje op zijn kant. Een wonderlijke situatie die onmogelijk in woord is uit te leggen.

 

Toen ik het leven bijna verliet, vond ik alles. LICHT&LIEFDE is hetgeen we ALLEN in werkelijkheid ZIJN. Als we hier verbinding mee maken leiden we een vreugdevol en vrij leven.

 

Dit is wat ik geloof

Als je weer verbinding maakt met je ware essentie van Licht & Liefde word je bewust van jezelf, je omgeving en onze prachtige aarde. Het fijne is dat je leven letterlijk lichter wordt en liefde weer kan stromen. Je krijgt een fijne relatie met jezelf en met anderen. Door de angst en ons collectief bewustzijn met alle oude conditioneringen van de afgelopen eeuwen is het logisch dat we minder ontvankelijk zijn geraakt voor liefde. Dat is heel normaal. Ook ik voel regelmatig nog angst zoals; schuld, verdriet, pijn, onrust, boosheid en ”het is nog niet goed genoeg” etc. Het goede nieuws is, je hebt een keuze! Elke dag weer. Je kunt je bewust worden van dit alles. Je bent al Licht&Liefde!  Je hoeft niets te worden, je bent helemaal heel. En dit kan je ont-dekken.Licht & Liefde zijn dus letterlijk bedekt. Wij mensen zijn gewoon een beetje vergeten wat we diep van binnen weten;).  In de stilte, vinden we onszelf en komen we thuis. Mijn intuïtieve pianomuziek is een manier om je bij de verstilling in jezelf te brengen als het even zelf niet lukt.

 

Met Liefde,

 

Marlou van der Heijden

INTUÏTIEF PIANO

Als intuïtief pianist help ik je dichterbij je innerlijk weten te brengen. De muziek zorgt voor rust en ontspanning waarna jij met meer zelfinzicht weer in kan checken.

1-1 COACHING

Tijdens deze coachsessies neem je tijd voor jezelf. Een moment van stilte en aandacht voor je innerlijke wijsheid. Wat speelt er nu in je (werk)leven, wat heb je nodig?

Voor Bedrijven

Alleen in de stilte is ruimte voor de beste ideeën. Kom tijdens ''Relax @ Work'' dichter bij jezelf. Geef ruimte aan je intuïtie, creativiteit en nieuwe inzichten.

Opleidingen

  • Allereerst mijn leven, dat is mijn grootste leerschool:)
  • Fashion & Branding – AMFI  (ing.)
  • Sustainability & Business Ethics – Nyenrode Business University
  • Communicatiewetenschap – VU Amsterdam (MSc.)
  • Trainersopleiding & Coachingsopleiding – ICM (gecertificeerd NOBTRA & NOBCO)

Wat zeggen andere over mij?

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!