Reflex Life Coaching

- Luister naar de wijsheid van je innerlijk weten -

''De beste leerschool is je eigen leven'' - prof. Paul de Blot

Wil jij vaker stilstaan bij jezelf? Een moment van rust om terug te kijken op je (werk)leven? 

 

Als coach geloof ik in een bezield, licht en liefdevol leven voor iedereen. Door middel van stilte, bewustwording en zelfreflectie weet je steeds beter wie je bent en wat je nodig hebt om in je element te zijn.  Daarom help ik je graag als coach op jouw ontdekkingsreis, want ik geloof dat iedereen gelukkiger en blijer wordt als je het leven mag leiden waarvoor het bedoeld is. Een leven waarin jij helemaal tot je recht komt met al je prachtige talenten, en waar jij én anderen mensen gelukkig van worden.

 

Tijdens deze coachsessies gaat het om het een leven vol vreugde en voldoening. Door middel zelfreflectie en zelfinzicht kom je er steeds meer achter wat je drijft. Je neemt de tijd voor jezelf en je geeft aandacht aan je innerlijk weten. Je wordt je bewust van jezelf en van je omgeving. Kom dichterbij jezelf, je intuïtie en creativiteit. Alle antwoorden op alle vragen bevinden zich al in je. Alleen in de stilte is ruimte voor de beste ideeën.

 

Voor wie?

Dit zijn 1-1 zelfreflectie coachsessies voor mensen met volle agenda’s die door de waan van de dag geen tijd meer hebben stil te staan bij zichzelf. Wil je meer uit je leven halen door zelfinzicht, zelfacceptatie en zelfrealisatie? Dan zijn deze sessies iets voor jou.

REFLEX- COACHING - Photo by Mohamed Nohassi on Unsplash - 750x500

Werkwijze

Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. Vervolgens plannen we een datum voor een intake gesprek waarin je deelt wat je coachvraag is. Daarna plannen we één losse of meerdere sessies in waarin je reis naar binnen van start gaat. Voor deze vorm van coaching kom ik naar je toe op locatie of ik heb een prachtige ruimte die hiervoor geschikt is. Indien er geen piano aanwezig is neem ik mijn stagepiano mee om de kracht van klank in te zetten. Deze vorm van coaching bevat de unieke werkvorm ”intuïtief pianomuziek”  om een brug te slaan tussen de hectiek en de stilte.

Investering

  • Per losse individuele sessie €175* (1 x 90 min)
  • Pakket met 6 individuele sessies €995* (6 x 90 min)

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. Op aanvraag kan een pakket ook op maat worden gemaakt.

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!