Loopbaancoaching

De beste investering die je kan doen, is de investering in jezelf - Jim Rohn

Heb je het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en op zoek naar een baan/werk dat bij je past? Wil je dit liever niet alleen uitzoeken en heb je behoefte aan iemand die je hier verder bij kan helpen?

 

Als coach help ik je graag bij je ontdekkingsreis. Ik geloof dat iedereen een bezield, liefdevol en gelukkig leven kan leiden wanneer je (werk)leven in lijn is met je kernwaarden, drijfveren, talenten en missie. Een betekenisvol leven begint bij jezelf. Door in stilte contact te maken met jezelf en bewust te worden van wie je bent en wat je nodig hebt kom je steeds dichterbij je pad. Je leert je eigen energiegevers en -nemers te herkennen en bewust te worden van hetgeen wat bij je past.  Hierdoor kan je steeds beter keuzes maken, richting kiezen en vormgeven aan je leven.

Photo by Easton Oliver on Unsplash - 750x500

Werkwijze

Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. Vervolgens plannen we een datum voor een intake gesprek waarin je jouw coachvraag deelt. De duur, locatie en frequentie zijn verbonden aan je coachvraag en beschikbaarheid. Na de intake maak ik een coachtraject waarin je leerdoelen, de duur, frequentie, locatie en investering van het traject staan. We kijken samen of dit coachtraject bij je wensen aansluit. Vervolgens gaan we van start. Na 3 maanden hebben we een evaluatiemoment om te kijken hoe het met je gaat, wat gaat bijvoorbeeld nu heel goed en waar loop je nog tegenaan.

Investering

  • Intake €50*
  • Per losse sessie €85* (60 minuten)
  • Lumai Loopbaancoachtraject €625* (incl. telefonische intake, 6 sessies x 1-1,5 uur en evaluatiegesprek na 3 maanden)

*Alle prijzen zijn exclusief BTW. Wanneer je besluit om na de intake toch niet te gaan starten met coaching krijg je het bedrag van de intake terug. 

Aanmelding Loopbaancoaching

WIL JE INSPIRATIE EN TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!